H-AI One Stop Afisare la marime maxima

H-AI One Stop

Hurom H-AI One Stop - primul aparat Hurom din istorie care beneficiază de un sistem dual de alimentare, ingredientele pot fi introduse în aparat atît printr-o gură de alimentare clasică cât și prin noua gură de alimentare de dimensiuni mari, prevăzută cu un set de cuțite care sunt antrenate de motor și care se învârt la 23 de rotații pe minut.

Mai multe detalii

Hurom HA-I One Stop Un singur aparat, mai multe identități! Hurom H-AI One Stop este primul aparat Hurom din istorie care beneficiază de un sistem dual de alimentare, ingredientele pot fi introduse în aparat atît printr-o gură de alimentare clasică cât și prin noua gură de alimentare de dimensiuni mari, prevăzută cu un set de cuțite care sunt antrenate de motor și care se învârt la 23 de rotații pe minut, mărunțind ingredientele și alimentând apoi, automat, ansamblul de procesare.

Astfel, puteți opta pentru oricare dintre variantele de alimentare incluse în pachet, utilizând gura de alimentare clasică, vei participa activ la procesarea sucului, astfel, sucul produs va conține o fărâmă de dragoste. În cazul în care ești grabit și ai o mulțime de alte lucruri de făcut, poți opta pentru alimentare prin gura mare, în acest caz, aparatul va gestiona singur procesul de stoarcere și îți va oferi timpul necesar finalizării celorlalte sarcini pe care trebuie să le îndeplinești.

Un singur aparat, două moduri de utilizare, satisfacție garantată. Viteza de procesare este de 60 de rotații pe minut, lent, prin presare la rece, rezultatul fiind un suc sănătos, care păstrează culoarea și gustul ingredientelor din care a fost stors. Hurom H-AI promite un suc excepțional, perfect omogenizat, cu un conținut foarte ridicat de fito-nutrienți, perfect pentru oricine dorește să îmbrățișeze un stil de viață sănătos.

Noua arhitectură a aparatului permite ergonomie excelentă, performanțe de vârf, consum minim de energie, silențiozitate și, pentru prima dată în istoria Hurom un sistem unic și inovator de alimentare a aparatului. Resturile sunt evacuate într-un recipient inclus în corpul aparatului pentru a economisi spațiu și a conferi storcătorului un design deosebit.

 

Capacitate recipient pentru pulpa de fruct0.5 l
Putere200 W
Greutate6.4 kg  Order

Copyright © 2015 Hurom Moldova. All rights reserved. Website design by Studio NIC