• hurom
  • hurom
  • hurom

Storcătoare Lente Hurom

Sistemul de Stoarcere Lenta (Squeezing Slow System - SSS)

Hurom a inventat Sistemul de Stoarcere Lenta (Squeezing Slow System - SSS), o noua tehnologie pentru stoarcere prin presare la rece, la viteza redusa, rezultand intr-o stoarcere naturala de suc cu mai multe vitamine, minerale, enzime, substante nutritive si antioxidanti decat prin storcatoare centrifugala traditionala.

 

Sistemul de Stoarcere Lenta - SSS este o modalitate inovatoare patentata de a stoarce suc fara frecare si incalzire la viteze mari si fara aerarea sucului cum se intimpla la storcatoarele centrifugale, dar presind la viteza redusa, astfel reusind sa maximizeze cantitatea de suc stors, pastrind culoarea naturala si aroma de suc, pentru a primi un suc sanatos. Storcatoarele Hurom au fost create pentru cei care doresc sa obtina o mai mare varietate de sucuri, unele din care nu pot fi obtinute cu storcatoare traditionale.

 

Cu HUROM se observa diferenta
huromDe ce este aceasta diferenta intre sucurile de rosii?
Storcatoare Hurom folosesc o metoda de stoarcere a unui suc sanatos presat la rece rezultand intr-o storcatoare consistenta si naturala. Storcatoarele traditionale folosesc metoda de razuire si centrifugare la viteze mari, ceia ce duce la incalzirea si stratificarea sucului, oxidat prin aerare cu spuma formata in proces. Prin utilizarea noilor tehnici de stoarcere, se poate extrage sucul de legume si fructe, frunze, iarba de grau si radacinoase. Cu HUROM se extrag de 6 ori mai multe vitamine, si de pana la 2 ori mai mult suc decat cu storcatoare traditionale.

hurom

Copyright © 2015 Hurom Moldova. All rights reserved. Website design by Studio NIC